Contact: 0374.048.574, 0745.044.553.

contact@animaplant.ro

plante binefăcătoare pentru trup şi suflet

Afaceri Anima Plant SRL

ANIMA PLANT - plante binefăcătoare pentru trup şi suflet

Plante medicinale selectionate maruntite pentru ceaiuri, ambalate la 50 grame

Oferta plante medicinale

Informatii si comenzi:

Telefon pentru Bucuresti: 0747-285130

Telefon pentru alte localitati: 0745-044553 

Contact email: contact@animaplant.ro

Cautare

COMENZI ON-LINE

Servicii

Contact

Companie

Powered by © Anima Soft

IARBA SARPELUI - ECHIUM VULGARE


Iarba sarpelui este folosita în scop terapeutic pentru proprietatile ei calmante, antiseptice, sudorifice si emoliente. Aceasta planta este totodata si un bun expectorant, are actiune antiinflamatoare si de asemenea este foarte mult apreciata pentru proprietatile ei antibiotice, în prezent mai putin cunoscute.


Iarba sarpelui are si actiune antitumorala pe care o poate exercita în special asupra stadiilor incipiente, în cure de durata medie sau lunga, fiind indicata în special pentru îndepartarea si eliminarea anumitor impuritati stationare din tesuturi, prin stimularea capacitatii de purificare naturala a corpului în respectivele zone.


Administrarea se face zilnic, în doza de 2 g de pudra fin macinata de planta, se administreaza de 4 ori pe zi, preferabil cu jumatate de ora înainte de masa. Cantitatea de planta, care este echivalentul a aproximativ o lingurita plina de pudra fina de pulbere, se înmoaie eventual cu putina apa si se plaseaza sublingual, unde se mentine timp de 5 pâna la 10 de minute, iar apoi se înghite cu apa. Pulberea fina de Iarba sarpelui are un gust specific cu nuanta sarata.

IARBA SARPELUI

pulberea din plante medicinale si aromatice poate fi adminstrata direct, folosind în general o cantitate de pulbere egala cu volumul unei lingurite sau atât cât este indicat la fi ecare planta în parte

Utilizarea pulberilor

Pulberile din plante medicinale si aromatice prezinta avantajul unei utilizari mult mai simple si accesibile, deoarece plantele sub forma de pulbere nu necesita fi erbere si nici existenta unei surse de caldura

Avantajele pulberilor

Diversitatea ofertei şi adaptarea acesteia la specificul sezonului este completată de disponibilitatea personalului competent de a răspunde întrebărilor şi solicitărilor. O ofertă diverisificată de serviicii de informare este de asemenea disponibilă. Imaginile adecvate completează datele şi informaţiile solicitate.

INFORMARE

Comenzi telefonice:

Bucuresti:0747-285130

Alte localitati: 0745-044553 

Contact:

Informare: 0760-256842

contact@animaplant.ro