Contact: 0374.048.574, 0745.044.553.

contact@animaplant.ro

plante binefăcătoare pentru trup şi suflet

Afaceri Anima Plant SRL

ANIMA PLANT - plante binefăcătoare pentru trup şi suflet

Plante medicinale selectionate maruntite pentru ceaiuri, ambalate la 50 grame

Oferta plante medicinale

Informatii si comenzi:

Telefon pentru Bucuresti: 0747-285130

Telefon pentru alte localitati: 0745-044553 

Contact email: contact@animaplant.ro

Cautare

COMENZI ON-LINE

Servicii

Contact

Companie

Powered by © Anima Soft

Gura lupului

partea aeriană

Gura lupului prezinta proprietati antibacteriene, antipiretice, antispasmodice, astringente, colagoge, diuretice, expectorante, hemostatice, sedative, tonice, antiinflamatoare, antialergice, antiastmatice si antitumorale.

Este utilizata frecvent in medicina traditionala in preparate si remedii sedative. Are efect calmant si astfel contribuie la eliminarea durerilor de cap, a tulburarilor de somn, in calmarea crizelor nervoase si ajuta astfel la buna functionare a sistemului nervos. Este de asemenea utilizata pentru proprietatile sale relaxante asupra sistemului nervos central, fiind recomandata si pentru ameliorarea sindromului premenstrual. 

Este folosita in cazuri de hipertensiune arteriala, deoarece s-a constatat ca ea contribuie la scaderea tensiunii arteriale. Planta scade semnificativ tensiunea arteriala mai ales in cazul administrarii regulate.

Gura lupului stimuleaza functia hepatica si prezinta efecte antiinflamatorii la nivelul tubului digestiv. Este utila in cazul afectiunilor tractului gastro-intestinal si in normalizarea functiei hepatice. Gura lupului se foloseste de asemenea in tratamentul enteritei, dizenteriei, diareei, icterului, hepatitei cronice, sangerarilor nazale si hemoragiilor pulmonare sau intestinale. Pentru efectul sau antiinflamator este recomandata in tratamentul infectiilor de la nivelul tractului digestiv.

Planta poate fi utilizata cu succes si pentru calmarea starilor de nervozitate si in cazul afectiunilor tractului urinar si gastro-intestinal. Cercetatorii japonezi au ajuns recent la concluzia ca gura lupului are si proprietati  antitumorale.

Gura lupului imbunatateste starea functionala a sistemului cardiovascular si a sistemului nervos central si, in general, imbunatateste performanta, rezistenta si starea generala de sanatate a organismului.


Prezentarea produselor este realizată în forma simplă, clasică. Plantele sunt ambalate în materiale naturale de uz alimentar, reciclabile, uşor de utilizat, la care se adaugă un conţinut informaţional bogat. Aparenţa plăcută a produselor le conferă un caracter aparte, atrăgător mai ales prin simplitate şi culoare.

ANIMA PLANT

pulberea din plante medicinale si aromatice poate fi adminstrata direct, folosind în general o cantitate de pulbere egala cu volumul unei lingurite sau atât cât este indicat la fi ecare planta în parte

Utilizarea pulberilor

Pulberile din plante medicinale si aromatice prezinta avantajul unei utilizari mult mai simple si accesibile, deoarece plantele sub forma de pulbere nu necesita fi erbere si nici existenta unei surse de caldura

Avantajele pulberilor

Diversitatea ofertei şi adaptarea acesteia la specificul sezonului este completată de disponibilitatea personalului competent de a răspunde întrebărilor şi solicitărilor. O ofertă diverisificată de serviicii de informare este de asemenea disponibilă. Imaginile adecvate completează datele şi informaţiile solicitate.

INFORMARE

GURA LUPULUI