Contact: 0374.048.574, 0745.044.553.

contact@animaplant.ro

plante binefăcătoare pentru trup şi suflet

Afaceri Anima Plant SRL

ANIMA PLANT - plante binefăcătoare pentru trup şi suflet

Plante medicinale selectionate maruntite pentru ceaiuri, ambalate la 50 grame

Oferta plante medicinale

Informatii si comenzi:

Telefon pentru Bucuresti: 0747-285130

Telefon pentru alte localitati: 0745-044553 

Contact email: contact@animaplant.ro

Cautare

COMENZI ON-LINE

Servicii

Contact

Companie

Powered by © Anima Soft

Frunzele de anghinare contin un principiu amar, taninuri, enzime, provitamina A.


Anghinarea este de mult este folosita în secventele terapeutice de tratare a hidropiziei si icterului. Frunyele de anghinare au proprietati coleretice (favorizeaza productia de bila), colagoge (faciliteaza evacuarea bilei în intestin), diuretice (determina secresia de urina).


Anghinarea are o acsiune remarcabila asupra metabolismului colesterolului si a ureei si da excelente rezultate în caz de insuficiensa renala.


Anghinarea este totodata  un stimulent hepatic, colagog si diuretic, utila în insuficiente hepatice, hepatomegalie si constipatie.


Actiunea diuretica o face utila în nefrita cronica, albuminurie, pietre la rinichi, edem. Anghinarea scade ureea din sânge si conduce la cresterea ureei urinare.


Anghinarea se foloseste în cazul colesterolului marit si a arteriosclerozei pentru actiunea hipocolesterolemianta. Este un agent hipotensiv atunci când tensiunea depaseste valoarea normala. Anghinarea este indicata si în caz de artrita.


Se foloseste câte o lingura de frunze de anghinare maruntite la o cana de apa. Se bea înainte de mese, îndulcit cu miere de albine

ANGHINARE

CYNARA SCOLYMUS

Prezentarea produselor este realizată în forma simplă, clasică. Plantele sunt ambalate în materiale naturale de uz alimentar, reciclabile, uşor de utilizat, la care se adaugă un conţinut informaţional bogat. Aparenţa plăcută a produselor le conferă un caracter aparte, atrăgător mai ales prin simplitate şi culoare.

ANIMA PLANT

pulberea din plante medicinale si aromatice poate fi adminstrata direct, folosind în general o cantitate de pulbere egala cu volumul unei lingurite sau atât cât este indicat la fi ecare planta în parte

Utilizarea pulberilor

Pulberile din plante medicinale si aromatice prezinta avantajul unei utilizari mult mai simple si accesibile, deoarece plantele sub forma de pulbere nu necesita fi erbere si nici existenta unei surse de caldura

Avantajele pulberilor

Diversitatea ofertei şi adaptarea acesteia la specificul sezonului este completată de disponibilitatea personalului competent de a răspunde întrebărilor şi solicitărilor. O ofertă diverisificată de serviicii de informare este de asemenea disponibilă. Imaginile adecvate completează datele şi informaţiile solicitate.

INFORMARE

contact@animaplant.ro